lørdag den 4. december 2010

4. december

Jeg har været lidt træt i dag efter en rigtig sjov og hyggelig julefrokost. Jeg har de mest fantastiske kollegaer, man kan forestille sig. Vi var 36 til julefrokost. Sygeplejersker, fysikere, sekretærer og radiografer. 4 kollegaer stod for maden og underholdning og 2 havde deres sønner i køkkenet for 3. år i træk (og de har bare styr på køkkenet iført hvid skjorte, sorte bukser og butterfly).
En af de nye fysikere havde lavet en dynamisk bordplan med hjælp fra exel, så vi skulle skifte pladser hver 30 min. Det var en rigtig god ide, så vi blev blandet rigtig godt og fik snakket med mange flere end man plejer.

Nu er der måske nogle der tænker "Fint nok - men hvordan gik farens aften?" Ja, faren havde selvfølgelig en rigtig hyggelig aften. Efter disney sjov, sov Ludvig, så faren kunne putte Albert i ro og mag. Og drengen puttede sig jo bare ned og faldt ret hurtigt i søvn uden at stå ud af sengen en eneste gang! Ludvig ville ikke rigtig spise af sutteflasken, men var heller ikke rigtig sulten, da moren havde sørget for at fylde tanken op. Men han var sulten, da han vågnede kort tid efter at moren kom hjem. Så faren havde alt i alt en hyggelig og stille og rolig aften sammen med sine to drenge, som Albert ynder at sige.

I dag har vi været til julearrangement i børnehaven. Dette indbefattede en gåtur i myreskoven, gløgg og æbleskiver og juledekorationer og fin snak med de andre forældre. Vi havde ikke fået en seddel med hjem, så vi havde ikke meldt os til på forhånd og havde heller ikke fået et lys med til dekorationen eller fået varmt nok tøj på, men det var rigtig hyggeligt og indtil videre har vi kun fået et positivt indtryk af børnehaven.

Albert har fået mange nye indtryk denne uge og efter at have sunget mange julesange og en enkelt godnat sang og bedt fadervor, lagde han sig bare ned i sengen og lukkede øjnene og så sov han! Jeg kan ikke huske, hvornår det sidst er sket og så allerede kl. 20! Så havde mor og far ro til at Olsenbanden, mens Ludvig legede på gulvet. Han er ved at øve sig på at krybe og synes at det er sjovt at forsøge at fange Alberts bog med biler (godt storebroren ikke så det). Som det ses på billedet putter Ludvig alt i munden lige for tiden - måske er han ved at få tænder?

Posted by Picasa

Ingen kommentarer: