søndag den 19. december 2010

17+18. december

Fredag var Albert ikke i børnehave, da han skulle til 3 års undersøgelse hos lægen. Han er en stor, sund og rask dreng på knap 15 kg og 98 cm. Han er begyndt at være bange for ting, han ikke kender. Blandt andet vægten og linialen hos lægen. Så moren måtte også en tur på vægten, men hvad den viste er en hemmelighed... Det har Albert og jeg selv aftalt.
Resten af fredagen gik med at gøre klar til besøg af farmor og farfar og fødselsdagsfest lørdag. Albert og Ludvig kom i bad sammen fredag aften inden Albert skulle se disney sjov. Ludvig kan stadig ikke sidde selv, så de kan ikke være i det samme badekar. Men de synes begge to, at det er meget sjovt at bade ved siden af hinanden og plaske om kap. Moren havde i hvert fald våde bukser bagefter. Senere kom farmor og farfar og de havde en ny autostol med til Albert, som vi havde købt over nettet til afhentning i Århus. Den gamle stol er for lille til Albert og for stor til Ludvig, selvom han gerne må sidde i den rent vægtmæssigt...

Lørdag holdt vi fødselsdagsfest for Albert. Vi havde 17 gæster til frokost og kaffe. Der var ingen der udeblev pga af vejret, selvom det havde sneet kraftigt hele natten. Mormoren sad fast med bilen ude på vores vej og måtte have hjælp til at få bilen fri, men ellers skete der ikke nogle uheld. Alle kunne også køre herfra, så der var kun farmoren og farfaren, som blev og overnattede. Albert fik så mange fine gaver og snart skal vi ud til Jonas og købe et akvarium og fisk til Albert for nogle af pengegaverne. Det var en rigtig dejlig fødselsdag og Albert hyggede sig dejligt med sine gæster.
Sidst på eftermiddagen tog faren og jeg en tur i Ikea og Aalborg storcenter for lige få styr på de sidste julegaver. Der var heldigvis ikke særlig mange mennesker, men det skyldtes nok vejret for det sneede rart kraftigt på det tidspunkt, men vi kom da sikkert frem og tilbage.
Om aftenen blev vores nye opvaskemaskine tilsluttet - en julegave fra min far og Karen. Det er fantastisk med en opvaskemaskine, som vasker rent og ikke larmer særlig meget! Det er godt at den ikke skulle ind under træet juleaften... Jeg tror heller ikke, at der er plads med alle de gaver folk efterlod til os i lørdags... Tak!
Posted by Picasa

1 kommentar:

Tro Håb og Kærlighed sagde ...

Til lykke med Albert - nu er det faktisk hans fødselsdag! Og dejligt med jeres gave. En ordentlig opvaskemaskine er ikke til at undvære!