tirsdag den 24. juni 2008

Byggerod

Nu har vi (Peter og Finn) knoklet med taget siden fredag morgen og i dag har tømrerne arbejdet på taget for første gang. De har brugt en del tid på at sætte stillads op.

Her ses huset inden arbejdet for alvorlig gik i gang.
Lørdag fik vi hjælp af Alice og Carsten, Andreas og Jacob. På dette billede ses Finn og Carsten i gang med at rive "campingvognen" ned.
Jacob og Andreas kom igen om søndagen og der fik Jacob æren af at banke vores skorsten på det lille hus ned.

På disse billeder ses tømrerne i gang med at dække taget til med pressinger. Her er "campingvognen" væk. Det er utrolig så meget det pynter på huset, på trods af alt rodet og stilladset.



Dette hul i taget har Finn lavet med hele sin krop. I dag faldt Finn nemlig igennem taget til vores cykelskur - ca. 2 m. ned, men der skete heldigvis ikke noget med Finn. Nu er han på vej hjem til Lilli efter at havde knoklet mange timer og meget hårdt med vores tag. Det er dejligt, at han gider at hjælpe os, så meget som han gør. Albert har også nydt at have sin farfar på besøg.






3 kommentarer:

Unknown sagde ...

Det bliver så fint gør det :)

Tro Håb og Kærlighed sagde ...

Jeg har gemt billedet af hullet i taget. Det er perfekt som illustration til historien om de fire venner, der bærer en lam mand til Jesus, og som bliver nødt til at gå op på taget og fire ham ned gennem et hul i taget :-)

Uhulen sagde ...

Sikke dog et fint hus i har, kan jeg pludselig se (nu når jeg ikke har været der in person)!

Det bliver da simpelthen en lille jysk arkitektonisk perle =)