torsdag den 8. maj 2008

Hr. Danmarks fødselsdag


I søndags havde Hr. Danmark fødselsdag. Dagen startede med at Albert vågnede kl. 4.30, hvilket han ikke havde gjort i meget lang tid. Men han var sulten og skulle skiftes, så det ordnede jeg selvfølgelig. Da vi kom tilbage til soveværelset, ønskede vi Hr. Danmark tillykke med fødselsdagen. Han åbnede øjnene og kiggede på os og snorkede så videre. Vi gentog lykønskningen for forsikre os om, at han havde registreret den. Kl. 7 vågnede Albert igen og ham og mig stod op, for at forberede dagens første overraskelse.
1, 5 time senere var vi klar til at vække Hr. Danmark med fødselsdagssang og det hele - han troede, at det var første gang vi sagde tillykke. Han havde ikke registreret noget første gang. Da Hr. Danmark kom op, var bordet dækket med den lækreste hjemmelavede brunch med yoghurt, pandekager, frugt, boller, æg og bacon. Helt fantastisk. En lille gave kunne det også blive til, selvom han allerede havde købt en værkstedsdonkraft til sig selv.
Vi havde en rigtig dejlig og hyggelig dag. Vi tullede lidt rundt i haven og lagde planer for den kommende (læs næste år) omlægning. Vi fik også kogt 4 liter ribssaft af egen avl. Så nu er der ved at være plads i fryseren til den nye høst.
Aftenen blev afsluttet med noget god mad fra en thailands restaurant i Aalborg, som er helt fantastisk. (interesseret så se www.thaigarden.dk).
Alt i alt en helt perfekt dag.

2 kommentarer:

Tro Håb og Kærlighed sagde ...

Hvor ser det bare dejligt ud! Ikke underligt, at Hr. Danmark smiler!

Uhulen sagde ...

Ja, egentlig er det jo ikke en kommentar til Hr. Danmarks fødselsdag, men ville såmænd bare sige tak, fordi vi måtte komme forbi på LPK - det var super hyggeligt og dejlig at se Jer alle igen! :-)